Er det en ny kind of Jurassic Park film ? .

At lave fotos som skal forstille en fantasi verden kan være en udfordrere opgave. Men dem der går helt ned i den mindste detalje kan sit kram og det er der vidst ingen tvivl om at Adam Sund kan. For det er ham der har skabt det her magiske billede. Jeg har fulgt ham en del år på de sociale medier, og har hele tiden vidst at en dag må han tage et billede af enten mig selv eller nogle jeg holder af, men med den detajle at billedet skulle have de effekter. Jeg havde længe tænkt over hvad motivet skulle være ,for jeg ville ikke bare kontakte ham også ikke have en en ide. Så jeg tænkte og tænkte men så en morgen kom min store dreng Theo og fortalte hvidt og bredt om de her dinosaurer , også tænkte jeg at det er da det der skal være også begge mine børn på billedet. Jeg kontakter Adam og får denne aftale i hus.

Søndag den 3 maj.

Vi møder Adam ude ved fortet. Min mand tager med for der er lidt flere hænder til at hjælpe med 🙂 Vi snakker om hvor vi skal tage billedet, også er der jo lige det med at vi skal have begge børn til nogenlunde at give de udtryk der ville passe i dette univers. Der bliver taget nogle forskellige takes af begge børn, hvor udtrykkene er forskellige også skulle de så stå lidt forskudt af hinanden, hvilket også var en udfordringen. Jeg må indrømme at jeg var meget spændt på om der overhovedet kunne blive et billede ud af det. Men det kunne der……. Adam var rigtig god til at introducere børnene, og ja med pause inkluderet selvfølgelig. De rolige omgivelser gjorde at børnene for det meste synes at det var sjovt, eller som man kan se på min datter: at hun ser lidt betuttet ud men det passer jo perfekt til temaet.

Adam Sund Photography 🙂

Der er meget grafik hen over og hvordan Adam har skabt dette håber jeg vi kan se en dag. Der må virkelig være mange dele der skal passe sammen så det går op i en højere enhed, plus det tager lang tid ( vil jeg tro ) at få det hele til at spille men men men

her er resultatet så : Wow jeg er så fascineret af det, da man virkelig forstiller sig at der er dinosaurer efter dem, plus at man kan se at der er blevet kælet for detaljerne. Så hvis i tænker i godt kunne tænke jer et lidt mere alsidigt børne fotografi, så kan jeg helt klart anbefale Adam. Sød og dygtigt fotograf der virkelig ved hvordan sådan et billedet skal skrues sammen. Jeg er rigtigt stolt 🙂 også som siger : Det skal hænge på mit værelse, og at han er med i en film hvilket jeg også ville tænke.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.