At passe børn og arbejde på en gang også selv vi er to.

Ja jeg vil også gerne skrive om denne forfærdelig tid da vi ikke skal lukke øjnene for de slemme ting, men vi skal komme igennem det, også med et positivt sind. Vi bliver nød til at samarbejde om at få den her Corona virus væk, og forsætte vores hverdag til vi får besked om hvad der så skal ske. Jo vi er nok lidt mættet af utvivlsomhed og frustrationer, men vi må selv gøre vores for at DK gradvist åbner for os igen. For 3 dage siden løftede Mette Frederiksen for at vi måtte sende vores børn i initiation men med måde. Min personlige holdning til at sende mine børn i intuition, er at jeg har det okay med det. For for mig er der ikke den store forskel fra nu til og med 14 dage efter. Nogle vil nok være uening med mig hvilket er helt fint, men jo hurtigere vi er ae med sygdommen des jo hurtigere er vi tilbage til den måske hverdag vi kom fra. Nogle vil nok mene at jeg er uansvarlig og at jeg gør det på børnenes bekostning. Men hvis både sundhedsministeriet og regeringen giver grønt lys, og jeg skal kunne bidrage til samfundet hvor det kan lade sig gøre, tager jeg imod tilbuddet for det er jo den vej vi stræber efter. Jeg har været frustreret over at ikke kunne ligge de timer jeg ville og burde, samtidig med at det ikke skal påvirke mine børn. Jeg ELSKER mine børn men tror mange kan relatere sig til den her frustration. At vi skiftevis passer og arbejder gør også noget med forholdet til hinanden. Man glemmer det næsten så her er en god ide i kan derude. Vi ser serier om aften og får snakket når børnene sover, for på den måde får vi ” kliret” tingene. Det her er nok mit kortere indlæg men nok meget præcist. Pas på hinanden derude. <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.