Et kæmpe ønske blev til virkelighed på Fyn .

I er mange der ved at jeg går lidt meget amok i billeder af børnene. Billeder fra de er 5 dage gamle til nu. Nogle ville måske kalde det for en overdrivelse, men for mig betyder det så meget at have det her fysiske beviser i hånden af dem der betyder allermest for mig. At de opleves i en bestemt situation eller tid. Jeg ville da ærgre min pou pou i laser hvis jeg ikke fik det gjord.

De fotografer der har taget billeder både af mig og børnene i forskellige aldre kan jo noget helt fortryllende hvis du spørger mig. Jeg er meget stolt af de alsidige udtryk børnene har på alle billederne. Tænk på at den tid lige med lige det barn ikke kommer igen. Så for mig er det et meget vigtigt og betydningsfuldt minde.

Art by Nina P. <3 Det lidt forskelligt hvad der fanger min opmærksomhed ang billeder men en ting faldt mig i øjnene da jeg så Ninnas billeder første gang. Det her naturskønne locations og farver samt det helt uskyldige og naturlige i billederne, hende måtte jeg have fat i. Og efter et par beskeder og et opkald var min mand og jeg samt vores to små skuespillere på vej til Fyn, for når vi bor på sjælland og fotografen i jylland, jamen så mødes vi på midten. Da vi kommer frem mødte vi Ninna i et meget jeg vil næsen kalde det for H.C Andersens skov område. Disse smukke orange brunlige farver på grene og blade og med ganske lidt vind bar disse blade og de svævede ganske stille ned på den lidt fugtige jord. Jeg var helt med på hvorfor vi skulle mødes her ingen tvivl om det, Det var et vidunderligt område hun havde valgt til billederne. Under køreturen var jeg lidt ” nervøs” for at min store dreng Theo bare ikke ville det her. Han har været model en del gange før men for ham skal det jo også være sjovt, så var lidt spændt på om han overhovedet ville da man jo aldrig ved med en 3 årige. Min lille pige på 1 år tænkte jeg at det skulle nok gå, og jeg vil tro at de to er et af landets mest fotograferede børn. Ninna havde noget smukt tøj med som passede til naturens farver og shootet kunne gå igang, 1 2 3 stod mine børn bare og proformede, som om de aldrig havde gjord andet. Jeg var helt mundlam og min nervøsitet over de måske ikke ville, blev gjord til skamme, hold nu op hvor var det gode og Ninnas søde blide og rare stemme gjorde også at de følte sig trykke og fulgte hendes instrukser. Og her kommer det jeg i mine øjne ville kalde for guld billedet. <3

Art by Nina P. <3

Jeg fik mit drømme billede af dem sammen, hun fangede dem lige præcis på den måde jeg havde fortalt hende jeg ønskede. Så skal man eddermanne være dygtigt og det er Ninna i den grad. Jeg ville køre over Atlanten for at mødes med hende igen hvis det var det der skulle til ej det var det hele værd. 🙂 Og håber en gang i fremtiden at hun vil tage billeder af mit guld igen. Og gør jer selv den tjeneste at hvis i skal have helt fantaske unikke og smukke billeder af jeres børn kontakt Ninna. Stor varm anbefaling herfra.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.